Længe leve Liva

Mandag d. 26. april 2021 kl. 19.30
Sted: Den Gamle Biograf, Østerled 25, Gørlev

105 minutter inkl. pause
TEATER: Teater Gyda

Dette arrangement er et samarbejde mellem Femkanten og Medborgerforeningen i Den Gamle Biograf.

I denne kabaret portrætterer Liselotte Krogager den folkekære Liva Weel. Det bliver en rundtur i Livas vidunderlige univers med de skøre sange fra Scalatiden bl.a. “Eskimor”, “Åh, hvor var han dog bedår’ne”, og

”Guldfisken”, diverse filmminder og ikke mindst de vidunderlige viser som kom fra PH’s hånd. Det hele krydres med historier og anekdoter fra Livas liv. Mange sange vil vække genkendelsens glæde. Andre vil måske have nyhedens interesse, da vi har bestræbt os på også at præsentere knapt så kendte sange. Dermed præsenteres nye sider af Liva. Ulf Starup akkompagnerer og har også stået for arrangementerne af forestillingens 17 sangnumre. Glemmer du – så husker vi alt.

 

MEDVIRKENDE – Liselotte Krogager, Ulf Starup

Macbeth

Torsdag d. 15. april 2021 kl. 19.30
Sted: Postgaardens Event- og Musikhus
Kordilgade 6b
, 4400 Kalundborg

70 minutter u/ pause
TEATER: Asterions Hus

Magt, begær, mord og skyld – alt er som du kender det, og alligevel er intet som du forventer når Asterions hus har haft fingrene i Shakespeares Macbeth. Oplev skuespillere og ægtepar, Tilde Knudsen og Peter Kirk, når de tager favntag med et af teaterhistoriens absolut mest dysfunktionelle ægteskaber. Macbeth bliver i denne version splintret til atomer og fortalt på ny i en legende, sansemættet og eksperimenterende fortælling. Filmelskere såvel som teaterelskere vil nikke genkendende når historien kommer til live i et rablende univers, med tråde til alt fra gysermesteren Hitchcock og Coppolas Godfather til danske filmskatte som Morten Korch og elskede børneklassikere

 

MEDVIRKENDE: Tilde Knudsen, Peter Kirk

INSTRUKTION: Emil Hansen

 

Pressebilleder fra : https://www.asterionshus.com/macbeth 

Den komiske uskyld

Fredag d. 9. april 2021 kl. 19.30
Sted: Postgaardens Event- og Musikhus
Kordilgade 6b, 4400 Kalundborg

90 minutter, ekskl. pause
TEATER: Måske 

Han har været der hele tiden …. synes man måske. Fra Nissebandens grødnisse Lunte til teaterets kyniske spindoktor …. plus alt det ind imellem. Og nu.

Revyerne, stand-up scenen – her er virkelig tale om et menneske, der har brugt et helt liv på ikke at kunne bestemme sig.

Skuespiller, dramatiker, instruktør, forfatter, farfar ….

Hvordan blev det alt sammen til? Hvad skete der bag scenen?

Få alle historierne – for så har I fået fingre i historien!

Flemming Jensen fortæller om det hele og gi’r undervejs eksempler på viser, sange og monologer. Lige fra ”Ka’ du huske?” til ”Hov! Den dér er da helt ny!”

Jesper Klein præger stadig hans tanker, Søren Østergaard minder ham konstant om deres fælles cirkus-fortid, Claus Ryskjær, Waage Sandø, Per Pallesen – de har alle sammen smittet af på ham. Og yngre stand-up’ere som Omar Marzouk, Sebastian Dorset og Michael Schøt gør det nu.

Teaterets road-movie på strejftog gennem den bredest mulige del af det danske kulturlandskab gennem de sidste to snese år.

Og så har Jensen altså en svaghed for anekdoterne om alle de gamle idioter fra den gang Teater blev stavet med stor T ..

 

MEDVIRKENDE – Flemming Jensen, Flemming Jensen og Flemming Jensen et al.

De 3 Musketerer – nu som opera

– en for alle, alle for en og alt for sjov

AFLYST
Sted: Musisk Skole Kalundborg
Skovbrynet 55
, 4400 Kalundborg

TEATER: Figaros, Den Ny Opera

Intriger, store fægtescener, kærlighed, komik, onde skurke og ædle helte. Alexandre Dumas’ klassiske fortælling “De tre Musketerer” rummer det hele.

De tre musketerer, Porthos, Athos og Aramis, franske elitesoldater ”with a license to kill”, opdager et ondskabsfuldt komplot, der skal vælte den franske trone. De tager den unge D’Artagnan under deres vinger, og sammen kaster de fire helte sig ud i kampen for at afsløre komplottet og redde ikke bare den franske trone og Dronning Annas ære og ægteskab, men hele Europas fremtid.

Historien rummer, ud over de 4 helte, den franske Kong Louis 13. og Dronning Anna, skurken Rochefort, den onde spion Milady de Winter, den magtfulde kardinal Richelieu og mange flere.

Figaros og Den Ny Operas opdaterede udgave af “De tre Musketerer” tilsættes kendte hits fra opera, operette og musical og krydres med masser af komik.

MEDVIRKENDE – Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Kristian Jensen og Allan Dahl Hansen