Projekt Frygt

Projekt Frygt er en forestilling om en helt almindelig følelse. Det er desværre ikke instagram-venligt at være bange. Men det er derimod helt utrolig menneskeligt. Og enormt tabulagt. Prisen på energi stiger, der er krig i Europa, en ny epidemi kan bryde ud når som helst, der er mental krise og klimakatastrofen ligger på alles læber. Og hvad gør vi? Vi spiser kage…

   I løbet af denne enakter trækkes publikum gennem et hav af scenarier, som et satirisk take på noget så usjovt som frygt. Heldigvis behøver frygt ikke at rime på usjovt. Forestillingen vover at påstå det modsatte: at jo mørkere bagtæppe, desto større komisk potentiale.

   Forestillingen er en tankevækkende og humoristisk hyldest til livet, der efterlader publikum mødt i en følelse, der ofte undertrykkes i en SoMe og happy-go-lucky-kultur. Men frygten er der, om vi vil det eller ej. Pludselig bliver den bare gjort håndgribelig, og for et øjeblik føles det som om de to spillere på scenen tager frygten på sig… for os alle sammen. Og måske gør det den nemmere at bære efterfølgende. Uanset om det omhandler krig, klima, forsikringer, gråspurve eller et sort hår på hagen. 

Producent: KupéArtes

Medvirkende: Lise Lauenblad og Marianne Søndergaard

Idé og instruktion: Kamilla Wargo Brekling og Line Paulsen

Manuskript: Forestillingen er skabt af hele holdet ved metoden: devising

Scenografi og lysdesign: Raphael Frisenvænge Solholm

Musik/sang/lyd: Sune Skuldbøl Vraa